Ege393

HEADSTART FASHION RETAIL SEMINAR

Vi glæder os til at byde velkommen ved EGE i Herning den 12. November 2015

http://www.tilmeld.dk/HSFmodeseminar

PLAN FOR DAGEN

8:30 – 9:00 Tjek ind og kaffe / let morgenmad

9:00 – 9:10 Velkommen – Christian Chapelle, Headstart Fashion

9:10 – 10:00 Retail update – Louise Byg Kongsholm, CEO pej gruppen

Nye og spændende koncepter opstår i grænselandet mellem offline og online i erkendelsen af, at forbrugerne efterspørger det, og at teknologien giver nye muligheder. Få også en fortælling om oplevelsen af dansk detailhandel det seneste år. I 2014 udgav Louise Byg Kongsholm bogen ’Cross channel – fremtidens detailhandel’ og har siden da været på turné hos handelsstandsforeninger, cityforeninger, storcentre etc. som konsulent og foredragsholder.

10:00 – 10:45 Omnichannel er Customer Centric – Rina Hansen, Head of Global Marketing & Omnichannel

Hør om hvordan hummel er ved at tilpasse organisationen til en omnichannel realitet, hvordan man sætter et team med de rette digitale capabilities, samt hvordan virksomheden skridt for skridt sætter kunden i fokus.

Rina Hansen har gennem de sidste 15 år arbejdet med multichannel; åbnet fysiske og online forretninger for brands som Anne Klein, Burberry, MCM og hummel med fokus på at få kanalerne til at spille sammen og give et sammenhængende brand-udtryk. Ved siden af det daglige ansvar for global marketing, ecommerce, communication og retail hos hummel, har Rina også arbejdet med omnichannel forskning og har en PhD fra CBS.

10:45 – 11:00 Pause

11:00 – 11:45 Hvordan ser næste generation af fysiske butikker ud? Susanne Agerbo, head of design Expedit

Mød head of design Susanne Agerbo fra butiksindretningsvirksomheden Expedit, som har flere års erfaring med at skabe interessante og sælgende butiksmiljøer. Susanne Agerbo er praktikeren, der samtidig står på tæer og holder sig opdateret om trends og tendenser. Kom og hør om, hvordan butikken som “salgsmaskine” kan arbejde med forskellige virkemidler for at tiltrække forbrugerne, inspirere dem, få dem til at købe og komme igen.

11:45 – 12:05 Hvordan arbejder Ege Tæpper med fashion? Morten Skibsted, eksportdirektør Ege Tæpper

Hør eksportdirektør Morten Skibsted fra Ege Tæpper fortælle om, hvordan de arbejder med fashion, og især hvad det betyder for deres eksportstrategi.

Søg